Formiddagsmøte i DMSB, Legenes Hus, tirsdag 21. februar kl. 12.00

Årets første tre møter var alle kveldsmøter, slik at dato for årets første formiddagsmøte først er tirsdag 21. februar. Foredragsholder er professor Bent Lindtjørn og tema for møtet er legemangel i et internasjonalt perspektiv.


Bernt Lindtjørn(f. 1949) er født og oppvokst i Etiopia og har bodd i landet i nesten 40 år. Siden 1978 har han arbeidet som misjonslege, kirurg og nødhjelpsarbeider i Sør-Etiopia. Han har vært lege ved Haukeland Sykehus; de siste 20 årene av sitt yrkesaktive liv tilknyttet Bryst- og Endokrinkirurgisk seksjon. Han er professor emeritus ved Universitetet i Bergen, professor tilknyttet universiteter i Etiopia og Norge og er for tiden opptatt av å styrke forskerutdanningen ved universitetene i Hawassa, Arba Minch og Addis Ababa.


Tittelen på  hans foredrag er: "Legemangel i Norge og i Etiopia. Betyr begrepet legemangel det samme?"


Etter foredraget severes enkelt taffel med boller og kaffe uten konstnad for deltakerne. Påmelding er ikke nødvendig.


Hjertelig velkommen


Vennlig hilsen

Styret i DMSB


Nyeste kommentarer

12.10 | 18:28

Takk til komiteen for å ha arrangert en perfekt tur og takk til alel som var med for toppstemning. Dette ble et av årets høydepunkt

07.02 | 15:19

Takk for hyggelige hilsener....

07.02 | 14:51

Takk for å få del i opplevelser fra turen til Island gjennom fine blider og vakker musikk. Hilsen fra meg som burde vært med og gjenopplevd øyen fra tidligere opphold.

07.02 | 12:46

Meget flotte bilder fra en fin tur og nydelig musikk lagt til. Vi ser fram til Belgia sept. 2016.

Del denne siden

Oversikt - Formiddagsmøter i Legenes Hus